• −20%
Lõhna eemaldava toimega pesuaine Smell Net, pihustiga
Lõhna eemaldava toimega pesuaine Smell Net, pihustiga

Lõhna eemaldava toimega pesuaine Smell Net, pihustiga, 500 ml

SMELL NET Ready To Use sobib kasutamiseks lemmikloomade uriini või muu ebameeldiva lõhna eemaldamiseks (näiteks kassiliivakastid jm).

Pesuaine on lõhnastatud ja peale kasutamist jääb ruumi piparmündi lõhn. Veepesu taluvatele pindadele.

500 ml pihustuspudelis.

Laos
4,39 € 5,49 € -20%
Loe lisaks

 

SMELL NET Ready To Use - LÕHNA EEMALDAVA TOIMEGA PESUVAHEND

SMELL NET Ready To Use on valmislahus, mis on mõeldud veepesu taluvate pindade pesemiseks ja uriini lõhna eemaldamiseks. Töödelda võib kõiki veepesu taluvaid pindu, kõikjal, kus on vajalik pesemine ja uriini vm. ebameeldiva lõhna eemaldamine: haiglates, sanatooriumites, hooldekodudes, lasteasutustes, saunades, basseini- ja veeprotseduuriruumides, veterinaarkliinikutes. Toode sobib kasutamiseks ka koduses mahapidamises sanitaarruumide puhastamiseks (eemaldab uriinikivi) ning lemmikloomade uriini või muu ebameeldiva lõhna eemaldamiseks (nt. kassiliivakastid jne.).

SMELL NET Ready To Use´i võib kasutada ka uriini lõhna eemaldamiseks kohtadest, kus tavaline pesuvahend ei saa toimida. Näiteks on võimalik eemaldada ebameeldivat uriini lõhna ka pragudest, kuhu uriin on ammu imbunud ja kogunenud. Piisab SMELL NET Ready To Use kokkupuutest probleemse kohaga kui toimub keemiline reaktsioon ja uriini lõhn kaob. Toimib ka kauaseisnud uriinile. Toode on lõhnastatud ja peale kasutamist jääb ruumidesse piparmündi lõhn.

KASUTAMINE
SMELL NET Ready To Use´ga pestakse ruume ja inventari (põrandad, seinad, dushiruumid, WC potid, liivakastid). Pinnad ei vaja veega üle loputamist (põrand ja WC). Soovi korral võib pinnad üle loputada (nt. loomade inventari ja riiete puhul). SMELL NET Ready To Use eemaldab ka uriinikivi. Toimeaeg 5 minutit.

ETTEVAATUSABINÕUD
Käitlemisel täita ohutusnõudeid! Enne kasutamist tutvuda kasutusjuhendiga! Nahale või silma sattumisel pesta rohke veega ja vajadusel pöörduda arsti poole. Kanda sobivaid kaitsekindaid. P102: Hoida lastele kättesaamatus kohas

KOOSTIS
100g toodet sisaldab kvaternaarsed ammooniumühendid (toimeaine) ≤ 0,05g, anorgaaniline hape ≤ 1g, korrosiooni inhibiitor, lõhnaaine. pH Kasutuslahusel 2,6-3,6.

CHEMI-PHARM
47.0000500
4742124009687

Samast kategooriast veel 2 toodet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisati soovikorvi