• −20%
TUNDRA kuivtoit kassidele LÕHEGA, teraviljavaba
TUNDRA kuivtoit kassidele LÕHEGA, teraviljavaba

TUNDRA kuivtoit kassidele LÕHEGA, teraviljavaba

  • 70% lõhe ja kala; 30% köögi- ja puuviljad.
  • Inimtoidu kvaliteediga tooraine.
  • Madal glükeemiline indeks.
  • Hormoonidevaba.
  • Teraviljavaba, ei sisalda gluteeni.
  • Ei sisalda riisi, nisu ega kartuleid.

Netokaal
  • 272 g
  • 1,45 kg
5,69 € 7,11 € -20%
20,91 €/kg 26,14 €/kg
Loe lisaks

 

KOOSTIS
Kala 70% (mis koosneb: 30% värske lõhe, 24% lõhejahu, 10% kalajahu, 6% lõheõli), herned, maguskartul (bataat), linaseemned, psülliumikestad, õun, porgand, spinat, jõhvikad, merevetikad, piparmünt, petersell, rosmariin, nõgeselehed, kummel, salvei, tüümian, koriandrilehed, võilillelehed, lagritsajuur (Glycyrrhiza glabra), frukto-oligosahhariidid, mohaave tääkliilia.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS
Toorvalk 40%, toorrasv 16%, toortuhk 9,80%, toorkiud 2%, niiskusesisaldus 8%, kaltsium 1,7%, fosfor 1,3%, oomega-3 2%.

Täistoit kassidele.

TUNDRA - eriti kvaliteetse kassitoidu filosoofia

Lumeleopard on kiskja ja TUNDRA talle ideaalne saak! Kas ka sinu kass on väike kiskja?

Lumeleopard elab kivistel kõrgendikel. Tänu teravatele meeltele ja pingul lihastele luurab ta saaklooma ning kasutab kõiki oma instinkte, et leida täiuslik hetk saagi tabamiseks. TUNDRA tootevaliku arendamisel ongi sellest juhindutud ja keskendutud rangele loomuliku toidu kontseptsioonile, mis vastaks toitumusliku füsioloogia seisukohast võimalikult palju looduslikule saagile: teraviljavaba eine eriti suure liha- ja värskete köögiviljade sisaldusega. Paku oma lemmikule ideaalset saaki ja toida teda TUNDRA-ga!

TUNDRA tootesari on toitaineliselt tasakaalustatud ja teraviljavaba. Toitude koostises on kasutatud vaid kõige paremaid koostisosi: rohkesti inimtoidu kvaliteediga värsket liha- ja kala koos puu- ja köögiviljadega,millest õrnatoimelise tootmisprotsessi käigus valmib liigile omane toit - just see, mida meie armasad lemmikloomad tänapäeval vajavad.

TUNDRA lemmikloomatoitu toodetakse Saksamaal EIFELi rahvuspargi südames, kohalike tarnijate toorainetest. TUNDRA lemmikloomatoidu puhul ei ole tegemist masstoodanguga, mida võib kõikjalt osta. See on nagu kullatükk, mille kogused on piiratud ja varud ei ole lõputud.

EELISED

  • Suur lihasisaldus tagab kvaliteetse valguallika.
  • Inimtoidu kvaliteediga tooraine.
  • Madala glükeemilise indeksiga.
  • Kasutatud ainult naturaalseid säilitusaineid.
  • Kergesti seeditav.
  • Ei sisalda teravilju.
  • Ei sisalda gluteeni.
  • Ei sisalda kartuleid.
  • Ei sisalda loomsetest jäätmetest toodetud jahu ega kondijahu.
  • Ei sisalda värv- või lõhnaaineid, maitsetugevdajaid/meelitusaineid ega kunstlikke säilitusaineid.
  • Ei sisalda lisatud soola ega suhkrut.
  • Ei ole loomselt testitud.

Madal glükeemiline indeks
Miks eelistada madala glükeemilise indeksiga koostisosasid?

  • Ei tekita soovimatut veresuhkru taseme kõikumist ja aitab kontrollida isu.
  • Vähendab metaboolsete haiguste nagu diabeedi riski.
  • Aitab hoida energiataset tasakaalus.

Glükeemiline indeks näitab, kui palju tõstab süsivesikuterikas toit veresuhkru taset. Kõrge glükeemilise indeksiga toidud põhjustavad veresuhkru taseme järsu tõusu. Nende hulka kuuluvad teraviljad nagu nisu, mais ja riis. Ka kartulitel on kõrge glükeemiline indeks, mistõttu neid TUNDRA toitudes ei kasutata. Veresuhkru taseme reguleerimiseks ja järskude kõikumiste vältimisekson ksutatakse TUNDRA toitudes kiudaineterikkaid kaunvilju, puu- ja köögivilju.

Inimtoidu kvaliteediga liha ja kala
TUNDRA lemmikloomatoitude koostises on kasutatud üksnes värsket luudeta liha ja kala või lihajahu, mis on inimtoidu kvaliteediga ja hormoonidevaba.

Mõõdukas valgusisaldus
Rikkalikust värskest lihast ja lihajahust saadavad valgud on hästi seeduvad.

Puhas ja looduslik
• Ei sisalda hüdrolüüsitud madalakvaliteedilisi valkusid, mis välistab kunstlike lõhna- ja maitseainete kasutamise.
• Ei sisalda tauriinilisandeid, mis võivad põhjustada südamehaigusi.

Jätkusuutlikkus on üks peamisi tähelepanukohti
• Tapaloomade säästev ja ökoloogiline kasvatamine ja pidamine.
• Toodete väiksem ökoloogiline jalajälg:
   - Saksa piirkonnast hangitud tooraine,
   - koostöö piirkondlike farmide ja tapamajadega,
   - lühikesed transpordimarsruudid väiksema süsihappegaasi emissiooniga.
• Toodetakse Saksamaal, mis võimaldab samuti vähendada ökoloogilist jalajälge.

TUNDRA lemmikloomatoidud - see tähendab eriti kvaliteetseid tooteid, jätkusuutlikku tootmist, innovatiivset arendust ja tervislikku ning liigile sobivat toitumist.

TUNDRA lemmikloomatoite iseloomustab suur lihasisaldus ja kvaliteetsed koostisosad. Toodete arendamisel on eeskuju võetud loodusest. Kõik toidud on teraviljavabad, ei sisalda maitsetugevdajaid ega sünteetilisi säilitusaineid.

Neljajalgsete sõprade tervis ja heaolu on TUNRDA peamine prioriteet. Toidud on välja arendatud looduslike täistoitude eeskujul, olles kohadatud spetsiaalselt loomade vajadustele ja tagamaks neile üksnes kõige parim.

SÖÖDALISANDID. Toitainelised lisandid / kg: vask (vask (vask(II)sulfaatpentahüdraat)) 8 mg, tsink (tsinkoksiid) 100 mg, mangaan (mangaanoksiid) 10 mg, jood (kaltsiumjodaat, veevaba) 2,6 mg, A-vitamiin 18000 IU, D-vitamiin 1300 IU, E-vitamiin (all-rac-alfatokoferoolatsetaat) 180 mg, tauriin 1600 mg.

PÄEVANE SOOVITUSLIK TOIDUNORM*
Kassi kaalKuivtoidu kogus
2 kg30–35 g
3 kg35–45 g
4 kg45–55 g
5 kg55–65 g
6 kg60–70 g
7 kg70–80 g
8 kg75–85 g

*Tegelik toiduvajadus sõltub kassi vanusest, tõust ja liikumisaktiivsusest.

TUNDRA sarja kuivtoitude super-koostisosad

Tääkliilia koeratoit koerale

Mohaave tääkliilias (Yucca Schidigera) leiduv mõru saponiin vähendab ammoniaagi teket väljaheites ja uriinis, mis vähendab ebameeldivat lõhna. Saponiinid seovad soolestikus ladestusi ja toksiine, puhastavad ja detoksifitseerivad soolestikku ning avaldavad seega soodsat mõju soolestiku tervisele.
Tääkliilia ennetab gaaside teket, artriiti ja reumatismi. See võib parandada soolefloorat ning toetada ka rakkude kaitset ja immuunsüsteemi.
Taimes sisaldub hulgaliselt vitamiine, mikroelemente ja mineraale. 

Heeringas koeratoidusLõheõli on rikkalik oomega-rasvhapete allikas, sealhulgas DHA (dokosaheksaeenhape), mis on eriti oluline kasvueas loomade aju ja silmade arenguks. Samuti annab lõheõli toidule suurepärase maitse, tugevdab lemmiklooma immuunsüsteemi ning toetab naha ja karvastiku tervist.
Maguskartul bataat koera toidus lemmikloomatoit

Bataat ehk maguskartul on suure kiudainesisaldusega, mis mõjub hästi seedimisele. Bataat sisaldab ka rikkalikult karotenoide ja antotsüaniine, mis on äärmiselt tõhusad antioksüdandid. Antioksüdandid kaitsevad lemmiklooma organismi põletike eest ja aitavad tasakaalustada veresuhkru taset.
Nimele vaatamata on maguskartulid kartulitele vaid kauged sugulased kuuludes lehtertapu perekonda. Neis sisaldub rikkalikult A-vitamiini, C-vitamiini ja kiudaineid.

Linaseemned kvaliteetses koeratoidus

Linaseemnetel on seedimist soodustav ja soolestiku toimimist toetav toime. Linaseemned võivad aidata kõhukinnisuse korral ja neis sisalduvate polüküllastumata rasvhapete abil vähendada soolestikus esineda võiva põletiku riski.
Linaseemnetes leidub rikkalikult alfalinoleenhappeid (omega-3-rasvhapped), mis stimuleerivad immuunsüsteemi ning soodustavad naha ja karvastiku tervist. Linaseemned sisaldavad olulisi vitamiine ja mineraalaineid nagu kaltsium, fosfor.

Siguri juur koeratoit

Harilik sigur toetab seedimist ja organismi mürkainetest vabanemist selles sisalduva mõruaine intubiini toimel. Sigur sisaldab ka prebiootikum inuliini, mis tugevdab soolefloorat ja immuunsüsteemi. 
Sigurijuur sisaldab palju vitamiine ja mineraalaineid nagu vitamiinid A, B ja C, kaalium, fosfor, kaltsium ja magneesium.

Piparmünt koeratoitPiparmündis leiduvatel mõruainetel ja tanniinidel on spasmolüütiline, rahustav ning valuvaigistav toime. See toetab lemmiklooma seedesüsteemi ning aitab gaaside vastu.
Petersell vitamiinirias koeratoidusPetersell on rikas antioksüdantide poolest, mis võitlevad lemmiklooma organismis vabade radikaalide vastu. Samuti stimuleerib see ainevahetust ja pärsib põletikke.
Rosmariin koeratoitRosmariinil on seedimist soodustav ja spasmolüütiline toime. Rosmariini eeterlikud õlid stimuleerivad ka vereringet.
Õunad koera kuivtoitÕunad on suurepärane vitamiinide B, C ja E allikas. Samuti leidub neis kaaliumi, naatriumi, magneesiumi, kaltsiumi ja rauda.
Jõhvaikad koeratoidusJõhvikad sisaldavad suures koguses väärtuslikke polüfenoole ja antotsüaniine, millel on antibakteriaalsed või antimikroobsed omadused ning antioksüdantne toime.
Kikerherned koeratoidusKikerherned on eriti kõrge valgu- ja toitainesisaldusega. Lisaks valgule ja süsivesikutele sisaldavad need ka kiudaineid, lüsiini, vitamiine B1 ja B6 ning foolhapet. Kikerherned tugevdavad luid ja närve ning stimuleerivad vereloomet.
Roheline tee koeratoidusRoheline tee on võimas antioksüdant, mis toetab lemmiklooma immuunsüsteemi ja parandab suuhügieeni pärssides bakterite kasvu ning andes värske hingeõhu.
Porgandid koeratoit koerale

Porgand on suurepärane kiudainete allikas. Sisaldab ka rikkalikult A-vitamiini ja beetakaroteeni, mis on kasulikud silmade tervisele ja nägemisel.
Porgandis sisalduv beetakaroteen on võimas antioksüdant. Antioksüdandid kaitsevad rakke vabade radikaalide kahjulike mõjude eest ning suurendavad kaitserakkude aktiivsust.

Mustikad koeratoidus

Mustikad sisaldavad palju E- ja C-vitamiini. Mustikas sisalduvad tanniinid toimivad kõhulahtisuse vastu, pärsivad bakterite kasvu ja kiirendavad limaskestapõletike paranemist.
Mustikad sisaldavad suures koguses parkaineid ja teisi taimedest pärit koostisosi nagu puuviljahapped ja flavonoidid.

Granaatõun koeratoit koerale

Granaatõunal on mitmeid kasulikke omadusi. Tänu paljudele vitamiinidele, mineraalainetele ja antioksüdantidele (polüfenoolidele) avaldab see positiivset mõju veresuhkru tasemele, omab põletikuvastast toimet ja aitab seedeprobleemide korral. Samuti võib aidata parandada immuunsüsteemi funktsioneerimist, toetada südame tervist, aidata kaasa naha ja karvkatte tervisele ja parandada luude ja liigeste tervist.

Herned koeratoidus

Herned on tervislik ja toitaineterikas koostisosa lemmiklooma kuivtoidus. Herned on üks olulisimaid taimse valgu allikaid. Need on kiudainerikkad ja võivad toetada soolestiku tööd, parandada seedimist, soodustada veresuhkru taseme stabiilsust ja aidata kontrollida kehakaalu.
Herned sisaldavad ka palju erinevaid vitamiine ja mineraalaineid nagu A-, C- ja K-vitamiin, raud, kaalium ja magneesium, mis on lemmiklooma tervise jaoks olulised. Lisaks on herned madala rasvasisaldusega ja võivad seega aidata vähendada lemmiklooma kalorite tarbimist ja hoida kehakaalu kontrolli all. Herned võivad olla ka kasulik alternatiiv teraviljadele, mis võivad mõnedel lemmikloomadel põhjustada allergiat või seedeprobleeme.

Kassi vanus
Täisealine
Teraviljasisaldus
Ei sisalda teravilju
Liha koostises
lõhe / kala
TUNDRA
72268
4027245172268

Samast kategooriast veel 8 toodet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisati soovikorvi