• −20%
BEWI DOG kuivtoit koerale, lambaliha ja riisiga (ADULT LAMB & RICE)
BEWI DOG kuivtoit koerale, lambaliha ja riisiga (ADULT LAMB & RICE)

BEWI DOG kuivtoit koerale, lambaliha ja riisiga (ADULT LAMB & RICE)

Kuivtoit täisealistele koertele, sobib ka tundlikele koertele.

  • Toetab naha ja karvkatte tervist (õllepärm, letsitiin, linaseemned oomega-3-rasvhapete allikana).
  • Toetab organismi immuunsust ja tervislikku soolefloorat.
  • Koostises lambaliha ja riis, mis on kergesti seeditavad.
  • Loomse valgu osakaal koguvalgust 70%.
  • Toodetud Saksamaal.

Netokaal
  • 800 g
  • 12,5 kg
Laos
45,99 € 57,49 € -20%
3,68 €/kg 4,60 €/kg
Loe lisaks

 

KOOSTIS
Kodulinnulihavalk (19%); mais; maisi peenkliid; oder; riis (8%); lambalihavalk (6%); õllepärm, kuivatatud (2,5%); kodulinnurasv; taimeõli (palmiõli, kookosõli); kuivatatud peedi viljaliha, suhkur eemaldatud; linaseemned (1,1%); kodulinnumaks, hüdrolüüsitud; naatriumkloriid; kaaliumkloriid.

ANALÜÜTILINE KOOSTIS
Toorvalk 22,0%, toorrasv 11,5%, toorkiud 3,0 %, toortuhk 7,0%, niiskusesisaldus 10,0%, kaltsium 1,5%, fosfor 1,0%, naatrium 0,30%.

SÖÖDALISANDID. Toitainelised lisandid / kg: A-vitamiin 12000 IU; D3-vitamiin 1200 IU; E-vitamiin 120 mg; vask (vask(II)sulfaatpentahüdraat) 12,5 mg; raud (raud(II)sulfaat) 200 mg; mangaan (mangaan(II)oksiid) 40 mg; tsink (tsinkoksiid) 150 mg; jood (kaltsiumjodiid) 2 mg; seleen (naatriumseleniit) 0,15 mg. Tehnoloogilised lisandid/kg: letsitiin 2000 mg, tokoferooli ekstraktid köögiviljaõlidest (= naturaalne E-vitamiin) 48 mg.


EELISED

  • Täisväärtuslik kuivtoit koertele sarjast BEWI DOG (täissööt), mis sobib ka tundlikele koertele.
  • Toetab naha ja karvkatte tervist: lisatud õllepärm, letsitiin ja linaseemned, mis on rikkalik oomega-3-rasvhapete allikas.
  • Õllepärmi rakuseintest pärinevad manno-oligosahhariidid (MOS) soodustavad tervislikku seedimist ja aitavad tugevdada immuunsüsteemi.
  • Sisaldab lambaliha ja riis, mis on kergesti seeditavad.
  • Garanteeritult kvaliteetsed koostisosad.
  • Kasutatud üksnes inimtoidu kvaliteediga lihatooteid.
  • Koguvalgust moodustavad loomse päritoluga valgud 70%.
  • Kasutatud ainult naturaalseid säilitusaineid ja antioksüdante.
  • Toodetud Saksamaal.
  • EI SISALDA kunstlikke värvaineid, lõhna- ja säilitusained.
  • EI SISALDA nisu ega sojat.
  • EI OLE tehtud loomkatseid.

BEWI DOG LAMB & RICE KUIVTOIDU EELISED:

SOOLESTIKU TERVISLIK MIKROFLOORA

Immuunsüsteem


Soolestiku õige mikrofloora on oluline üldise vitaalsuse jaoks - nii koerte kui ka inimeste puhul. Toidul, mis sisaldab tasakaalustatud koguses vajalikke kiudaineid, on selles eriline tähtsus. Manno-oligosahhariidid (MOS) on erilised komponendid õllepärmi rakuseintes, mis on kasulikud soolestiku mikrofloorale. MOS-id soodustavad jämesoolt läbides kasulike soolestikubakterite (nagu piimhappebakterid) teket. Lisaks moodustavad MOS-id soole limaskestale omamoodi biokile. See vähendab soole limaskestale halbade soolestikubakterite kinnitumise võimalust ja ärrituse tekkimist (näiteks kõhulahtisus).

LÄIKIV KARVASTIK JA TERVE NAHK

Immuunsüsteem


Iga koeraomanik soovib, et tema koeral oleks terve nahk ja läikiv karvkate. Naha ja karvastiku seisund peegeldab koera terviseseiusundit. Nahaprobleemid nagu sügelus ja karvkatte tuhmus on sageli märk toitainete puudusest. Kuivtoit sisaldab õllepärmi, mis sisaldab mitmesuguseid koera naha ja karvkatte jaoks kasulikke looduslikke toitaineid ja aktiivseid koostisosi (sh looduslikud B-vitamiinid ja mikroelemendid). Kogenud koerakasvatajad on õllepärmi kasulikke omadusi hinnanud juba aastakümneid. Kuivtoidule lisatud letsitiin soodustab samuti läikiva karvkatte teket ning hõlbustab oluliste rasvhapete ja rasvlahustuvate vitamiinide imendumist soolestikus, aidataes seeläbi kaasa seedimise parandamisele ja immuunsüsteemi tugevdamisele. linaseemned on suurepärane oomega-3-rasvhapete allikas, mis toetavad samuti koera naha ja karvastiku tervist.

NISUVABA

Koeratoit ei sisalda nisu


Nisu võib olla koera toidus ebasoovitav mitmel põhjusel. Mõned koerad võivad nisu suhtes olla tundlikud või allergilised, mis võib põhjustada seedeprobleeme, nahaprobleeme või allergilisi reaktsioone. Lisaks sellele võib nisu seedimine olla raskem, kuna sisaldab gluteeni, mis võib põhjustada seedetrakti ärritust või talumatust. Samuti võib nisu kõrgest glükeemilisest indeksist tingituna põhjustada veresuhkru taseme järsku tõusu ja langust, mis omakorda võib mõjutada koera energiataseme stabiilsust ja võib seostuda ka ülekaalulisusega.

SUUR LOOMSE VALGU OSAKAAL

Kvaliteetne kergestiseeduv valk


Loomsed valgud on võrreldes taimsete valkudega suurema bioväärtusega. Bioväärtuseks loetakse toidu asendamatute aminohapete rohkust ja nende lemmiklooma organsimi valkudele võimalikult lähedast vahekorda.

TOOTJA JA TOOTMINE

  • Tootja: BEWITAL petfood GmbH & Co (1963. aastal asutatud Saksa pereettevõte).
  • Toodetud Saksamaal.

BEWITALi kui pereettevõtte tegevuse keskmes on kogukonna vaim ja pühendumus loomade heaolule. See on olnud nii juba alates ettevõtte asutamisest 1963. aastal. Endale kuuluv tootmistehas võimaldab pakkuda ainulaadset toidukontseptsiooni, kus märg- ja kuivtoit on omavahel optimaalselt kombineeritud. Erakordne kvaliteet ja esmaklassilised retseptid rohke värske liha ja toitaineterikaste koostisosadega - see on see, mis teeb BELCANDO eriliseks.

Ettevõtte juured on kindlalt Saksamaa Münsterlandi piirkonnas ja toitude koostisosi hangitakse Saksamaal asuvatelt väikestelt ja keskmise suurusega tarnijatelt. See annab märkimisväärseid eeliseid võrreldes rahvusvaheliselt saadavalolevate standardtoodete hankimisega. Eriti oluline on piirkondlik tarneahel liha hankimisel. 

Münsterlandi piirkonnas asuvas enda tehases toodetakse nii konserve kui ka kuivtoitu. Otsesed kontaktid kohalike tarnijatega värske liha hankimisel ja liha ettevalmistamisel annab suure eelise. See tähendab, et tootjal on võimalus otseselt mõjutada toidu kvaliteeti ja valida liha, mis vastab kõrgetele standarditele.

BEWI DOG-i kuivtoitude sarjal on pikk traditsioon koeraspordis. Paljud edukad koeraspordi entusiastid ja kasvatajad on usaldanud BEWI DOG-i juba alates 1984. aastast. BEWI DOG tähendab usaldusväärset kvaliteeti ning suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet. Nimetus "BEWI" tuleneb BEWITALI perefirma asutaja Bernhard Wiggeri nime algustähtedest.

Veterinaararstid ja toitumisspetsialistid töötavad igapäevaselt parimate retseptide väljatöötamisega. Need moodustavad aluse eriti kvaliteediliste koostisosade hankimiseks, sealhulgas kodulinnuliha, kala, riis, rasvad, mineraalained ja vitamiinid. Kuivtoidus kasutatavad koostisosad pärinevad kontrollitud ettevõtetest, eelistades eelkõige Saksa kohalikke firmasid.

Pärast koostisosade kontrollimist enda laboris segatakse need vastavalt retseptile ja seejärel aurutatakse, et parimal viisil säilitada toidu tundlikud toitained ja looduslikud maitsed.


Jätkusuutlikkus

  • Tapaloomade säästev ja ökoloogiline kasvatamine ja pidamine.
  • Toodete väiksem ökoloogiline jalajälg:
    - Saksa piirkonnast hangitud tooraine,
    - koostöö piirkondlike farmide ja tapamajadega,
    - lühikesed transpordimarsruudid väiksema süsihappegaasi emissiooniga.
  • Toodetakse Saksamaal, mis võimaldab samuti vähendada ökoloogilist jalajälge.

BEWI DOG / BELCANDO KUIVTOIDU TOOTMISPROTSESS

BEWI DOG
509625
4002633509628

Samast kategooriast veel 8 toodet

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode lisati soovikorvi